30 d’octubre de 2020 30/10/20

C´s: "Tormo qualifica de “Guantánamo educatiu” la proliferació de barracons que “ni PP ni PSOE han sabut frenar”"

C´s: "Tormo qualifica de “Guantánamo educatiu” la proliferació de barracons que “ni PP ni PSOE han sabut frenar”" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  C´s: "Tormo qualifica de “Guantánamo educatiu” la proliferació de barracons que “ni PP ni PSOE han sabut frenar”" - (foto 2)

  “Això és el Guantánamo educatiu”. Així ha presentat hui el barracó simbòlic instal·lat hui per Ciutadans (Cs) davant el centre de Congressos d'Elx el candidat a les Corts, Emigdio Tormo. “Ací es pot veure com s'han educat milers de xiquets i xiquetes en els últims 40 anys, en un presó sense barrots que no es pot consentir que perdure en en segle XXI a la Comunitat Valenciana”, ha denunciat.

  Tormo ha lamentat que “no han pogut frenar la proliferació d'aules prefabricades ni PP abans, que només va contribuir a incrementar-les, ni PSOE i Compromís ara”. Ha indicat que “la solució vindrà de mans de Cs destinant els diners dels valencians que s'ha invertit en quiosquets polítics en educació, sanitat i serveis socials”.

  El candidat a les Corts ha destacat que “qualsevol que tinga xiquets sap que no se'ls pot educar en instal·lacions que no reuneixen les condicions necessàries d'aïllament, deixant als xiquets exposats a la calor a l'estiu i al fred a l'hivern. Fins i tot en alguns casos no disposen ni de patis ni de zones d'ombra i han patit els efectes de les inundacions”. S'ha compromés “treballar perquè els nostres xiquets i xiquetes s'eduquen d'una forma digna”.

  El candidat a l'Alcaldia d'Elx, Eduardo García-Ontiveros, ha apuntat a més la situació del centre educatiu de Torrelllano. “El que hi ha allí és una vergonya. Porten instal·lant barracons 20 anys i els xiquets comencen Infantil en un barracó i acaben Secundària en un barracó. També des de Cs Elx ens implicarem perquè això desaparega”.

  Pujar