1 d’abril de 2020 1/4/20

Sempere denuncia que el Tripartit “ha incomplit el seu compromís de portar el servei de *BiciElx a les pedanies”

Sempere denuncia que el Tripartit “ha incomplit el seu compromís de portar el servei de *BiciElx a les pedanies” - (foto 1)

    El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) Elx ha comprovat en una visita a l'entorn de la pedania de Torrellano i Elx Parc Empresarial "l'incompliment del Govern Tripartit de portar el servei de BiciElx a les pedanies com es va comprometre a fer-ho".

    Sempere ha assenyalat que "la implantació de BiciElx en les partides rurals es va negociar en els pressupostos municipals de 2018 i acabarà la legislatura sense haver donat ni un pas en aquesta direcció".

    El portaveu adjunt ha assegurat que "en el pla que es va negociar en 2018 es va incloure implantar estacions de BiciElx en Torrellano i al Parc Empresarial i que en 2019 s'estendrien al Altet i Arenals per a continuar expandint-se a la resta de pedanies".

    Sempere ha lamentat que "ja en la fi de la legislatura i sense ni tan sols un projecte elaborat, resulta evident que no es durà a terme. Això se suma a la llarga llesta de promeses incomplides pel Tripartit que tracta als veïns de les pedanies com a ciutadans de segona. La falta d'iniciativa a millorar els recursos de mobilitat és una mostra més d'això", ha sentenciat el portaveu adjunt.

    Pujar