18 de gener de 2021 18/1/21

Requisen 120 quilos de cabdells de marihuana a l'interior de dos habitatges d'Elx

Requisen 120 quilos de cabdells de marihuana a l'interior de dos habitatges d'Elx - (foto 1)
  • Els agents van realitzar diversos registres localitzant més de 1.000 plantes de marihuana a avançat estat de creixement

MÉS FOTOS
Requisen 120 quilos de cabdells de marihuana a l'interior de dos habitatges d'Elx - (foto 2)

Una operació conjunta entre agents de la Policia Nacional i de Policia Local de la ciutat d'Elx va aconseguir desmantellar dos cultius de més de 1.000 plantes de marihuana localitzats a l'interior de dos immobles, situats en dues conegudes partides de l'esmentada localitat.

El dispositiu policial, va permetre detindre a una persona per un delicte contra la salut pública en estar presumptament relacionat amb els cultius desmantellats, tractant-se d'un home, de 30 anys i nacionalitat Albanesa.

La investigació va tindre el seu inici en les informacions facilitades per una dotació de la Policia Local que realitzava un dispositiu estàtic de control en una partida.

Després de realitzar les comprovacions corresponents sobre els ocupants de dos cotxes, un turisme i una furgoneta, els agents van detectar que tots dos vehicles desprenien del seu interior una forta olor de marihuana. Així com que els ocupants, portaven adherides a les seues robes i a les soles de les sabates, restes de la citada substància.

En els cotxes no es va intervindre cap substancia estupefaent, però a un dels ocupants se li va localitzar una gran quantitat de diners fraccionada en nombrosos bitllets de 50 euros.

Arran de les identificacions practicades, tots dos cossos policials van organitzar un ampli operatiu conjunt i perfectament coordinat, entre el Grup d'Estupefaents de Policia Nacional d'Elx i la Policia Local del mateix municipi. I després de la realització de diverses perquisicions d'investigació, van localitzar els llocs exactes on s'estava cultivant la substancia estupefaent, tractant-se de dos habitatges situats en dues partides de la ciutat.

Una vegada practicades les entrades i registres a l'interior dels immobles, els policies localitzen i intervenen més de 1.000 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i floració, 120 quilos de cabdells de marihuana i divers material relacionat amb el seu cultiu i trànsit, trobant-se els immobles perfectament estructurats i equipats per al cultiu “indoor” de la substància intervinguda.

Aquest dispositiu policial, va permetre detindre a una persona, sent acusada d'un delicte contra la salut pública en ser presumptament el responsable dels cultius desmantellats.

L'arrestat va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia d'Elx.

La investigació continua oberta i per part dels agents no es descarta la pràctica de més detencions per aquests fets.

Pujar