elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El regidor d'Igualtat d'Elx denuncia haver patit un atac homòfob mentre passejava amb el seu marit

El regidor d'Igualtat d'Elx denuncia haver patit un atac homòfob mentre passejava amb el seu marit
  • Mariano Valera ha manifestat "el dolor i el sofriment que genera l'odi"

Mariano Valera, regidor d'Igualtat, Drets Socials i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament d'Elx, ha denunciat a través de les seues xarxes socials haver sigut víctima al costat del seu marit, d'un atac homòfob per passejar agafats de la mà.

L'edil ha relatat que el succés va tindre lloc dissabte passat 7 de maig quan, "tranquils, passejant-nos, connectant amb la mar i el sol, com solem acostumar a fer quan les obligacions i les demandes ens ho permeten, parlant, reflexionant i projectant, agafats de la mà".

"De sobte, dos joves d'entre 18-20 anys en una bicicleta, enfundats amb el seu casc, d'enfront de nosaltres, nosaltres mirant perquè pogueren passar amb la bicicleta, creuem les mirades, ens miren i vociferen “Desviats” al que ens hem quedat perplexos i no hem sabut ni què dir, ni què fer, simplement, ens hem mirat i ens ha entristit molt la situació" ha informat l'edil.

Valera ha traslladat que "m'abellia eixir corrent per a poder arribar a ells i telefonar a la policia per a denunciar un delicte d'odi, però anaven amb bicicleta i era impossible fer-lo. He decidisc denunciar-ho per ací. Tremendament desolador i trist. Sent ràbia, molta ràbia, per la qual cosa m'ha passat i pel que passa i continua passant".

El regidor il·licità ha assenyalat que "encara continuen qüestionant per què existeixen dies de reivindicació, per què hem de continuar eixint al carrer". Lamentant haver viscut "en primera persona un atac, i només és la punta de l'iceberg, vull manifestar el dolor i el sofriment que genera l'odi. Perquè el delicte no pot ser l'amor, el delicte és l'odi".

Finalment ha destacat que "continuarem agafant-nos de la mà i continuarem manifestant que volem viure en una societat lliure d'odi, diversa i igualitària".

Pujar