18 de gener de 2021 18/1/21

Podemos Elx és suma el 8 de març

  • La vaga feminista, convocada per a diumenge que ve, compta amb el suport total de l'organització municipal i amb tots els integrants de la formació

Després de l'aprovació aquests dies de la llei de llibertat sexual, a proposta de la ministra d'igualtat Irene Montero, la formació municipal fa una crida una crida a la participació el pròxim 8 de març en la jornada de vaga de 24 hores promoguda pel moviment feminista, per a mostrar el suport a la mesura i impedir la reculada de drets socials ja conquerits.

Fuentes de la formació afirmen que: «És fonamental donar suport a aquesta reivindicació per a aconseguir una societat més justa i igualitària. Necessitem unes institucions que garantisquen, mitjançant recursos públics, les cures i unes condicions laborals dignes».

La formació morada participarà en les accions i concentracions  convocades per l'Assemblea 8M d'Elx ja que la «feminització de la pobresa, bretxa salarial o l'assetjament són algunes de les moltes violències patides per les dones i és una tasca de tots i totes acabar amb elles, els ajuntaments tenen un gran paper en aquesta qüestió perquè és des d'on es gestiona el dia a dia de la gent»

Pujar