elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Podemos Elx demana celeritat en l'execució de les ajudes al lloguer

  • La formació habitada demanda a l'ajuntament que execute amb rápidessa les ajudes al lloguer per a les persones en situació de vulnerabilitat per la violència de gènere

Aquesta setmana s'ha publicat en el DOGV que la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura, que presideix Ruben Martínez Dalmau, ha aprovat una mesura en relació a les ajudes al lloguer per a persones que necessiten alternativa habitacional derivada de la violència masclista. Així mateix, en el mateix document es fan públiques les quantitats de cada municipi, sent 315.925,69€ el presupost a Elx per a executar aquesta ajuda. La formació municipal agraeix a Rubén Martínez Dalmau el seu compromís amb Elx i exigeix a l'ajuntament que execute com més prompte millor aqueixa ajuda destinada ales dones il·licitanes que la puguen necessitar.

Des de la formació municipal afirmen que: «És un pas gegant per a reduir els efectes de la crisi sanitària i econòmica, urgeix ajudar aquestes dones a emprendre una vida fora del dolor. Facilitar alternativa habitacional és una mesura necessària i que reafirma el nostre compromís amb la igualtat i la justícia social.»

La formació morada insisteix a més a no oblidar la xacra que suposa la violència masclista i que és necessari continuar enfortint la lluita per la igualtat des de mesures municipals. Consideren que l'Ajuntament ha de continuar millorant els serveis d'atenció a les dones en el municipi, com la Casa de la Dóna, i insisteixen en la necessitat de crear més espais segurs i promoure l'educació emocional dels sectors més jovens.

 

Pujar