24 d’octubre de 2020 24/10/20

Podem: " Exigim mesures reals perquè Elx siga accessible a tota la ciutadania"

Podem: " Exigim mesures reals perquè Elx siga accessible a tota la ciutadania" - (foto 1)
  • La formació recupera la seua proposta d'ordenança municipal sobre accessibilitat universal en el dia internacional de la discapacitat

MÉS FOTOS
Podem: " Exigim mesures reals perquè Elx siga accessible a tota la ciutadania" - (foto 2)

Els punts negres en qüestió d'accessibilitat continuen existint a Elx. Segons fonts de Podemos Elx, aquestes zones impedeixen que es garantisca el dret a la ciutat a totes les persones que viuen en el municipi.

Des de l'organització política declaren que, “la gestió ineficient dels recursos per part de l'Ajuntament genera barreres i desigualtat. En el dia internacional de la discapacitat, veurem a molts càrrecs públics fer fotos i declaracions per visibilitzar realitats i propostes que quedaran en un calaix si no se'ls dóna un llit administratiu”.

Per este motiu, la formació recupera esta proposta que ja van registrar al 2016 junt a una guia per a la seua execució. Des d'aquell moment, des de Podemos afirmen que no han deixat de recollir denúncies ciutadanes que posen de manifest el deficient estat del municipi en matèria d'accessibilitat.

Podemos Elx ha insistit que “solucions al mal estat del paviment d'alguns carrers, d'algunes voreres, la falta de rampes en molts encreuaments, inexistència de semàfors sonors en la major part de la ciutat, i altres qüestions relacionades es veurien prioritzades amb la implantació d'aquesta ordenança”.

Des de la formació habitada consideren que no sols es tracta de despertar consciències sinó de reconéixer el valor de totes les persones i visibilitzar el seu dret a gaudir de passejar pels carrers de la seua ciutat.

 

Pujar