24 de novembre de 2020 24/11/20

L'hostaleria i l'oci nocturn il·licità esclaten: "No se'ns ha escoltat"

L'hostaleria i l'oci nocturn il·licità esclaten: "No se'ns ha escoltat" - (foto 1)
  • Després de dos mesos amb la persiana baixada aquest dimecres es concentraran a les portes de l'ajuntament per a exigir solucions

Les mesures adoptades pel govern d'Elx no han assegut res bé al sector de l'oci nocturn i de l'hostaleria, que es queixen públicament de no ser escoltats per les autoritats.

Demà, dimecres 21 d'octubre a les 11.30 hores, tindrà lloc una manifestació o “cacerolada” dels sectors indicats per a mostrar la seua queixa davant les limitacions i impediments als quals estan sotmesos en els seus establiments i negocis després de les mesures adoptades per l'Ajuntament d'Elx donada la situació de pandèmia actual.

Just abans de la manifestació, a les 11.00 hores, els representants del sector oferiran una roda de premsa per a expressar els seus motius d'enuig davant les mesures del govern.

Marco Antonio Pomares, vicepresident de l'Associació d'Hostaleria d'Elx i representant de l'oci nocturn, detalla en exclusiva a elperiodic.com que “ens queixarem que no se'ns ha escoltat i que encara estem esperant la reunió amb el govern i amb l'alcalde que sol·licitem fa dues setmanes per a tractar les mesures adoptades”.

Pomares afirma que “ara mateix, del que més ens queixem des del sector de l'oci nocturn és que s'haja pres la mesura que els pubs poden traure terrassa, però dels 25 establiments d'aquest tipus que hi ha a Elx, tan sols un pot acollir-se a aquesta mesura perquè els altres o directament no tenen terrassa o l'espai és tan xicotet que no els interessa ni traure a un treballador de l’ERTE per a això”.

El responsable dels sectors eleva la queixa al fet que “ningú de l'Ajuntament d'Elx s'haja reunit amb l'oci nocturn per a tractar el problema, portem dos mesos tancats i ningú s'ha reunit amb nosaltres a pesar que li vam proposar a la regidora ajudar-lo amb les noves mesures a adoptar per al sector”.

Pomares explica a aquest digital que, “tal com ha passat en altres ajuntaments, s'ha equiparat la llicència de pub a cafeteria perquè pogueren obrir, però ací a Elx no, encara saltant-se normes de rang superior permetent que els pubs traguen terrassa, cosa que està prohibida des de Conselleria”.

Pujar