elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Identificades quatre persones relacionades amb diversos robatoris en supermercats d'Elx

Identificades quatre persones relacionades amb diversos robatoris en supermercats d'Elx
  • El personal d'un dels establiments va avisar a Policia Local després que dos individus s'anaren sense pagar

La Policia Local va identificar la vesprada del passat dijous 19 d'agost a 4 persones que havien sigut relacionades per cometre diversos robatoris en una mateixa cadena de supermercats. El personal d'un dels establiments situat en l'Avinguda d'Alacant va avisar als agents sobre les 19.15 hores pel fet que dues persones havien abandonat el negoci amb bosses plenes de roba i productes sense pagar, marxant-se posteriorment en una furgoneta.

Després de revisar les càmeres de seguretat, la patrulla va confirmar la presència d'un segon vehicle que va abandonar el lloc dels fets alhora que la pròpia furgoneta. Els policies van confirmar que tots dos transports estaven relacionats amb diverses sostraccions a establiments de la mateixa cadena de supermercats.

Una vegada traslladada la informació a la resta de patrulles, una dotació de motoristes va localitzar en l'Altet a un dels vehicles implicats, amb quatre persones en el seu interior que encaixaven amb la descripció dels assaltants. Dins del transport els presumptes autors portaven diversos productes com a roba, calçat, whisky o cotxes a radiocontrol.

Els agents van informar immediatament l'encarregat del local sobre la identificació de les persones implicades i sobre el procediment per a interposar la corresponent denúncia.

Pujar