elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut per gravar i assetjar a una dona en una platja d'Elx

Detingut per gravar i assetjar a una dona en una platja d'Elx
  • La denunciant va voler posar una denúncia pel temor que l'assetjador poguera passar a majors, ja que la seguia per la via pública i l'observava constantment durant una setmana

La Policia Local d'Elx va detenir el passat 22 d'agost a un home de 42 anys per gravar i assetjar a una dona a la platja. Al voltant de les 14.10 hores la família de l'afectada es va personar en les oficines de la policia, situades en Arenals del Sol, on va comunicar els fets del possible assetjament.

Segons van indicar els familiars, la jove de 26 anys es va adonar de la presència del presumpte assetjador, que la seguia per la via pública i es va situar a prop a la platja, observant-la constantment durant l'última setmana. L'afectada va manifestar als agents la seua intenció d'interposar denúncia davant el temor que la situació poguera passar a majors.

Els testimonis van indicar que el presumpte autor dels fets encara es trobava allí i davant aquesta situació la patrulla de Policia Local es va dirigir fins a la zona. En aproximar-se al seu punt, un agent va observar com l'home, en adonar-se de la presència policial, guardava un xicotet poal negre en la seua motxilla. Els agents van preguntar a l'implicat pel succeït i aquest va reconèixer que es trobava gravant vídeo amb una xicoteta càmera USB a les usuàries de la platja.

Confirmant que una d'elles era l'afectada i la vista de l'exposat, l'home va ser detingut i traslladat a dependències policials.

Pujar