1 d’abril de 2020 1/4/20

Cs critica que es convoque el ple per a reprovar a Marzà un dia de pont

Cs critica que es convoque el ple per a reprovar a Marzà un dia de pont - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs critica que es convoque el ple per a reprovar a Marzà un dia de pont - (foto 2)

  El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Elx, Juan Antonio Sempere, ha criticat que l'equip de Govern anuncie hui la convocatòria d'un ple per a dilluns que ve, 18 de març, "que va ser sol·licitat per Cs al febrer per a reprovar l'actuació de Marzà amb Elx i es convoca ara en un dia de pont festiu amb clara intenció que passada desapercebuda".

  El portaveu adjunt de Cs ha assenyalat que "amb aquesta actitud és clar que PSOE i Compromís volen tapar la vergonya de no haver aconseguit que s'invertisca ni un euro a Elx en infraestructures educatives compromeses". Aquestes declaracions s'han fet després d'assistir els regidors de Cs una setmana més a la convocatòria de concentració del Ampa del CEIP La Paz per a reclamar l'ampliació del col·legi i la retirada dels barracons "que porten en el centre educatiu més d'una dècada".

  Sempere ha assenyalat que "no és casualitat que el ple per a tractar les manques educatives a la ciutat siga en ple pont escolar. L'alcalde està imitant als seus superiors, Pedro Sánchez i Ximo Puig, posant la data que més li convé per a convocar el ple extraordinari de forma calculada perquè tinga la menor repercussió possible en la comunitat educativa".

  Des de Cs s'ha recordat que a dos mesos de finalitzar la legislatura "no s'ha retirat cap barracó a Elx, tercera ciutat de la Comunitat Valenciana, malgrat totes les promeses tant des del Tripartit local i autonòmic".

  Pujar