29 d’octubre de 2020 29/10/20

Crisol sol·licita a l'Ajuntament que revise els comptes de proveïdors de Comunicació i Participació ciutadana

Crisol sol·licita a l'Ajuntament que revise els comptes de proveïdors de Comunicació i Participació ciutadana - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Elx, Eva Crisol, ha sol·licitat per escrit a la Regidoria d'Hisenda els comptes de proveïdors de Comunicació i Participació ciutadana. “Hem detectat que des d'aquestes regidories sempre es contracten a les mateixes empreses i, a més, realitzen despeses que en principi haurien de realitzar unes altres, com a Cultura”. Després de detectar aquesta situació, Cresol ha demandat una auditoria “perquè fa l'efecte que Compromís ha muntat un Ajuntament paral·lel a esquena del propi alcalde, o amb la seua connivència”.

  La portaveu de Ciutadans ha mantingut que “la gestió dels fons públics a Elx està molt qüestionada per la pròpia Intervenció de fons i seria bo que l'alcalde d'Elx donara explicacions sobre la manera de conducta dels seus regidors del tripartit”.

  Eva Crisol ha recordat que “no és la primera vegada que es qüestiona la gestió municipal” i ha recordat “l'escàndol en Cultura que va acabar amb la dimissió d'un dels seus responsables després de gastar diners que no s'havia de gastar i comprometre el pressupost dels següents mesos”. Per a la portaveu de Ciutadans la gestió dels fons públics “ha de ser més que transparent i considerem que el problema va molt més allà de les factures”.

  Per a Eva Crisol, “l'Ajuntament d'Elx ha perdut la confiança de les empreses il·licitanes i això és alguna cosa que no ens podem permetre perquè la col·laboració públic-privada és fonamental per a poder créixer a la nostra ciutat”. Ha assegurat que “són moltes les empreses que ens traslladen la impossibilitat de treballar amb aquest Ajuntament, en el qual tot són traves i dificultats administratives”.

  L'edil ha expressat la seua confiança que en els pròxims dies s'atenga la seua  sol·licitud d'informació dels comptes de Comunicació i Participació “com un primer pas ja que pretenem estendre aquest seguiment a altres regidories com a Cultura”.

  Pujar