29 de març de 2020 29/3/20

Eva Crisol lamenta “que les guerres electoralistes entre PP i PSOE una vegada més costen cares als il·licitans”

Eva Crisol lamenta “que les guerres electoralistes entre PP i PSOE una vegada més costen cares als il·licitans” - (foto 1)

  La regidora del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, Eva Crisol, ha respost a la polèmica sorgida per la ubicació de l'auditori que va comprometre amb Elx la Diputació d'Alacant i el posterior anunci que no es realitzarà. “Des de Ciutadans considerem que els projectes de ciutat han de nàixer des del consens i que tant PP com PSOE haurien de pensar més en els il·licitans i menys en les seues pugnes electorals”, ha demanat.

  L'edil ha instat al president de la Diputació, el popular César Sánchez, “al fet que complisca amb la seua paraula ja que els projectes d'aquest tipus requereixen temps i debat i no es pot anunciar una cosa i a les tres setmanes dir el contrari”.

  Per a Eva Crisol, “aquesta manera d'entendre la política que té el PSOE i el PP basada en l'enfrontament i la divisió i a veure qui es penja la medalla és una visió antiquada que no ens porta a cap part”. La regidor de Cs considera que “als vells partits els sobra egoisme i els falta vertadera voluntat per a arribar a acords. Aqueixa actitud lesiona els interessos de la ciutadania”.

  La regidora de Ciutadans fa una crida “al seny i a deixar de costat les diferències per a buscar punts de trobada en projectes beneficiosos per a la ciutat. És el moment de superar aqueixa vella política que practiquen PP i PSOE prioritzant els seus propis interessos. Menys anuncis electorals i més treballar tots junts”.

  Eva Crisol proposa la creació d'una taula de partits “per a abordar projectes d'aquest tipus i aconseguir un consens, així no passarà amb aquest anunci d'auditori i com en el Mercat Central d'Elx”. 

   

  Pujar