30 de setembre de 2020 30/9/20

Caballero: “Mireia Mollà només es recorda del turisme a Elx la setmana de Fitur"

Caballero: “Mireia Mollà només es recorda del turisme a Elx la setmana de Fitur" - (foto 1)

  El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, David Caballero, ha lamentat que la regidora, Mireia Mollà, "només es recorde del turisme a Elx els dies Fitur, quan la resta de l'any no realitza cap acció per a atraure visitants a la nostra ciutat, res de res".

  Caballero ha lamentat que "no existisca un programa coordinat entre la Regidoria de Cultura i VisitElche per a esprémer tot el potencial turístic, cultural i patrimonial que tenim". Ha assegurat a més que es desoeixen "propostes constructives de Ciutadans. En moltes ocasions hem sol·licitat que el Museu de la Alcudia s'integrara dins de la xarxa de museus de la ciutat, portar al nucli urbà exposicions temporals del Museu de Pusol o crear noves rutes per als turistes en el nostre Palmerar".

  El portaveu de Cs ha criticat que "per a la senyora Mollà i per a Compromís, és més important la foto d'aquests dies que tindre en compte les propostes que enriquirien turísticament a Elx. Per no fer, segueixen sense endreçar i netejar la ruta del Palmerar i així difícilment es pot presumir d'un dels nostres tres patrimonis".

  D'altra banda, el portaveu de Cs Elx ha cuesitonat que la regidora de Turisme "es conforme amb acudir a Fitur dins de l'estand de Costa Blanca i se seguisca sense apostar per un estand propi". En la seua opinió, "Mollà, la regidora absent d'aquest Ajuntament, ha portat a Elx els pitjors anys de turisme. Una pena perquè tenim la suficient potència turística com per a oferir un contingut de qualitat. Hem de ser la referència, una cosa impossible amb aquest Tripartit".

  Caballero ha valorat l'aposta d'Elx pel turisme familiar en Fitur, "alguna cosa que ens fa estar mínimament satisfets, ja que almenys s'ha tingut en compte la moció que presentem en el ple d'octubre de 2018". El portaveu de Cs també ha volgut "donar l'enhorabona i agrair a la Federació Gestora de Festejos Populars per l'esforç que fan tots els anys per a posar en valor Elx i les nostres festes".

  Pujar