24 de setembre de 2020 24/9/20

Caballero: “Que l'alcalde diga que els Pressupostos Generals són molt positius per a Elx és un acudit”

Caballero: “Que l'alcalde diga que els Pressupostos Generals són molt positius per a Elx és un acudit” - (foto 1)

    "Senyor alcalde: la seua obligació és defensar els interessos dels il·licitans i no ballar-li l'aigua al president Sánchez que s'ha entregat als colpistes". Així de contundent s'ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Elx, David Caballero, qui ha recomanat al primer edil socialista "que abandone el seu Matrix particular i que afronte amb valentia la realitat: els PGE són un autèntic despropòsit per a Elx i per a la nostra província".

    Caballero ha lamentat que Carlos González "haja abandonat a Elx a la seua sort a canvi de la seua cadira per a repetir com a candidat a l'alcaldia i no siga capaç de dir-li al seu partit, que governa tant en la Comunitat Valenciana com en la nació, que aquests són els pitjors pressupostos per a la qual és la vintena ciutat del país".

    El portaveu de Cs ha qualificat de "acudit que presumisca el senyor González que arriba inversió per a la connexió ferroviària amb l'aeroport, quan només destinen 50.000 euros". David Caballero ha mantingut que "és intolerable que es continue marginant Elx any rere any en els Pressupostos Generals i l'alcalde pretenga dir que tot està bé, quan en tres anys i mig no ha sigut capaç que fer arribar cap inversió rellevant a la nostra ciutat. S'ha oblidat de la urgent necessitat de la renovació del tren de rodalia? O la connexió del Parc Empresarial amb l'A-7 o la finalització de la ronda sud? Sembla que aquests projectes no li importen al PSOE il·licità", ha conclòs.

    Pujar