23 de novembre de 2020 23/11/20

XXVI Cross de l'alba i VI Travessia nadant al Campello

XXVI Cross de l'alba i VI Travessia nadant al Campello - (foto 1)

    Diumenge 13 d'agost tindrà lloc la XXVI Edició del Cross de l'alba i VI Travessia nadant a la Platja de Mutxavista. Aquest cross es realitza per la platja i té una distància de 7 quilòmetres per l'arena, en la travessia nadant els participants recorreran 2.000 metres per l'aigua, aquesta té dues modalitats per a adults, una distància de 1.000 metres i una altra de 1.500. A més es nadarà una travessia infantil de 500 metres.

    La carrera començarà a les 7.30 del matí en el qual es preveu la participació d'unes 250 persones que recorreran una única volta de 7.000 metres per la sorra. El recorregut que els participants hauran de realitzar va des del Racó de la Sofra fins a Tobago. A les 9.30 hores tindrà lloc la XVI Travessia nadant en la qual es preveu que participen entorn de 100 nadadors. A les 10.00 hores serà el torn dels nens els qui realitzaran una travessia de 500 metres. Les sortides d'ambdues proves es donaran des del Racó de la Sofra. Tant el Cross com la Travessia comptaran amb un temps aproximat de 3 h i disposaran d'un punt de control.

    En aquesta XXVI Edició del Cros de l'Alba participaran discapacitats visuals que, acompanyats dels seus gossos pigall, correran amb la resta de participants.

     

    Pujar