Castellano

Troben a la riba d'una platja del Campello una vaca morta de 600 quilos

Troben a la riba d'una platja del Campello una vaca morta de 600 quilos
  • La res hauria estat tirada per un vaixell encarregat del transport marítim d'animals i portava una pota lligada per desfer millor d'ella

MÉS FOTOS
Troben a la riba d'una platja del Campello una vaca morta de 600 quilos - (foto 2)

Aquest cap de setmana diverses persones que passejaven per la platja de Muchavista al Campello van trobar el cadàver d'un cap de bestiar que havia estat arrossegat pel mar. Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, el cos sense vida d'l'animal, d'aproximadament 600 kg i en avançat estat de descomposició, hauria arribat fins a la riba arrossegat pels corrents, on va ser vist per usuaris de la platja que van alertar de la troballa.

Fins al lloc es van desplaçar quatre operaris del servei de neteja municipal que, amb l'ajuda d'una pala mecànica i un camió grua, van poder remolcar a l'animal i retirar-lo dels arenals.

"Desgraciadament, no és cap novetat el que apareguen caps de bestiar a les costes", apunta un operari del servei de neteja. A l'sembla, alguns vaixells encarregats de l'transport marítim d'animals, després de la defunció d'algun exemplar, decideixen llançar-los a la mar.

De fet, la res trobada en el Racó de la Zofra tenia lligada una corda en una de les potes, detall indicatiu que es poguera haver emprat aquesta inadequada praxi per desfer-se l'animal.

Pujar