elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La directora general d’Igualtat fa valdre el projecte Women’s Legacy, que potencia la inclusió de referents històrics femenins

La directora general d’Igualtat fa valdre el projecte Women’s Legacy, que potencia la inclusió de referents històrics femenins
  • Davinia Bono ha inaugurat el I Congrés Internacional Women’s Legacy que s'ha celebrat a València

  • Este projecte europeu conté cinc productes intel·lectuals que es transmetran a les aules i contribuiran a l'erradicació de les desigualtats de gènere

MÉS FOTOS
La directora general d’Igualtat fa valdre el projecte Women’s Legacy, que potencia la inclusió de referents històrics femenins - (foto 2)

La directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, ha fet valdre les iniciatives del Projecte Women’s Legacy, ja que “potencia la inclusió de referents femenins i les seues aportacions”.

Davinia Bono ha fet estes declaracions durant el discurs inaugural del I Congrés Internacional Women’s Legacy d’este projecte europeu, que s’ha celebrat a València.

En la seua intervenció, la directora general d’Igualtat també ha manifestat que, a través d’este projecte, s’aconseguirà que “els noms de les dones participants en la construcció civilitzatòria apareguen com a referents en totes les obres recopilatòries de la creació humana i també per a la formació de les noves generacions”.

I ha recordat que, des de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge no només es realitza “la promoció de polítiques en matèria d’igualtat entre dones i hòmens”, sinó també “el reconeixement dels drets de les dones”.

El projecte europeu Women’s Legacy pretén contribuir de manera decisiva a la inclusió de les dones protagonistes de la història i la cultura, i el seu llegat en els continguts educatius.

Els cinc productes intel·lectuals realitzats per l’equip del projecte es publicaran en format digital, accessible i gratuït, amb la finalitat de facilitar i fomentar la transmissió a les aules d’una cultura universal que recupere el patrimoni cultural europeu i que ajude a l’erradicació de les desigualtats de gènere des de la base.

Pujar