elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El director general de Cooperació fa una crida per redefinir un nou model per a l'acció humanitària

El director general de Cooperació fa una crida per redefinir un nou model per a l'acció humanitària - (foto 1)

    El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, ha fet una crida a totes les administracions i ONGD "per redefinir entre tots un nou model per a l'acció humanitària". Ho ha dit durant la inauguració de la jornada Desafiaments de l'acció humanitària a Haití, organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat.

    Buyolo ha assenyalat que "Haití és un país on la devastació i la corrupció ha portat a la població a viure en una situació molt complicada". Precisament, la principal finalitat d'esta jornada ha sigut conscienciar a la societat de la complexa situació que travessa Haití, tant en l'àmbit polític com de cooperació al desenvolupament.

    Però, a més, segons el director general, esta trobada ha servit per "reflexionar sobre l'actuació que, des de les administracions locals i des de la Generalitat, estem fent per a donar suport a totes aquelles persones que pateixen una crisi humanitària".

    En la inauguració també ha participat la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, Xelo Angulo, qui ha fet balanç de la situació actual d'Haití, "una situació complicada que necessita solucions ràpides".

    Pujar