elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un AVE directe connectarà Castelló amb Gijón

Un AVE directe connectarà Castelló amb Gijón
  MÉS FOTOS
  Un AVE directe connectarà Castelló amb Gijón - (foto 2)

  Renfe estrena els S-106 amb un servici AVE fins a Gijón que substituirà a l'actual Alvia, a partir del 21 de maig.

  El servici AVE València-Gijón, realitzat amb material S-106, està format per 12 cotxes que compten amb una capacitat de 507 places, a més d'oferir millors prestacions que l'actual servici Alvia. Entre València i Gijón el viatge és de 6 hores i 9 minuts en sentit Gijón i de 6 hores i 14 minuts en sentit Castelló, amb un estalvi de temps de viatge és de fins a 45 minuts, si ho comparem amb l'actual Alvia.

  Campaña ‘Superprecios’

  Per a celebrar amb els clients la posada en servici dels S-106, Renfe posa a la venda els bitllets i llança, el dia 18 d'abril, una campanya de ‘Superprecios’ amb 17.300 bitllets des de 14 euros per a este servici AVE.

  La promoció de bitllets, amb compra anticipada de deu dies, és vàlida per a viatjar des del dia 21 de maig fins al 21 de juliol i estarà disponible fins a esgotar existències.

  La flota més moderna d'Europa

  Amb l'arribada dels primers S-106 Renfe renova i rejovenix la seua flota de trens d'Alta Velocitat. Els últims trens AVE a incorporar-se a la flota de Renfe van ser els S-112, una evolució dels S-102 (coneguts com a ‘ànecs’), en 2010, amb l'estrena de l'AVE Madrid-València. Els S-114, trens per al servici de Mitjana distància Alta Velocitat (Avant), van arribar a la flota de Renfe en 2011.

  Els S-106 formen part del paquet d'inversions en nou material que la companyia té en marxa, amb més de 5.000 milions d'euros per a la compra de nou material i renovació de l'actual

  Renfe va encarregar a Talgo la fabricació de 30 trens S-106, dels quals existixen 4 tipologies: 10 vehicles d'Ample Fix i altres tants vehicles de Rodadura Desplaçable, en la seua versió AVE. I, en la versió Avlo, 5 vehicles d'Ample Fix i altres punts de rodadura desplaçable.

  Pujar