elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Descobreix les platges de la Comunitat Valenciana més populars per a donar-te un capbussó a l'estiu

Platja de Gandia
Platja de Gandia
  • Aquests són els llocs més sorprenents que s'omplin de turistes i visitants durant els mesos d'estiu

La costa valenciana és un dels llocs favorits dels turistes nacionals i internacionals per a passar les vacances d'estiu. Restaurants, hotels, tranquil·litat, bon menjar, vistes increïbles és tot el que es pot demanar en els mesos estivals. Les platges de la regió s'adapten a tot tipus visitants, des d'entusiastes de la naturalesa o de l'esports aquàtics fins aquells que només volen desconnectar. Les més famoses en xarxes socials són:

Platja de Gandia

La localitat valenciana se situa en el primer lloc de platja més demandada. Consta de 7 quilòmetres d'arena daurada i aigua cristal·lina. És el lloc més desitjat per qualsevol turista, ja que compta amb la platja Nord, una de les més famoses, on a la seua al voltant trobaràs hotels, restaurants i apartaments. Però, també podràs gaudir de la tranquil·litat i calma que ofereix la platja de l’Ahuir.

Cala Blanca

En el segon lloc es troba aquesta cala situada a Xàbia, Alacant. S'ha convertit en una de les platges més impressionants a causa de les seues aigües turqueses, els seus sorprenents penya-segats i el seu espai natural que deixa un lloc idíl·lic que visitar aquest estiu.

Cala Blanca, Xàbia
Cala Blanca, Xàbia

Sant Joan Platja

Els capvespres en aquesta platja valenciana són dignes de capturar. Per això, i per les seues extraordinàries aigües cristal·lines i els seus 2,900 metres d'arena fina, la platja Sant Joan no deixa de ser un reclam turístic i que no et pots perdre si visites la regió valenciana.

Platja de la Malva-rosa

En un rànquing de platges valencianes no pot faltar la Malvarossa, situada en la capital de la Comunitat. Compta amb un llarg passeig marítim i amb grans espais per a evitar aglomeracions. La Malva-rosa està envoltada de restaurants, terrasses i serveis per a gaudir de la millor gastronomia de la zona.

Platja d'Oliva

Més de 8 quilòmetres d'arena componen aquesta platja valenciana. Allí trobaràs tot el necessari en un lloc d'estiu. Des de, zones verges amb dunes i vegetació autòctona a zones més habitades amb tota mena de serveis. És el lloc perfecte per a aquest estiu amb platges pocs profundes i grans extensions d'arena.

Playa de Oliva
Playa de Oliva

Pujar