elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Descens tèrmic i ràfegues de vent en el nord de la Comunitat Valenciana per al dimecres

Descens tèrmic i ràfegues de vent en el nord de la Comunitat Valenciana per al dimecres
  • S'espera que el matí comence el dia amb núvols baixos en les zones costaneres

Jornada solejada però amb descens de les temperatures este dimecres 17 d'abril en la Comunitat Valenciana, segons les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Així, s'espera un dia majorment solejat amb cels buidats o lleugerament ennuvolats, especialment durant el matí, on podrien aparéixer alguns núvols baixos en àrees costaneres. No obstant això, no s'espera que estos núvols afecten significativament el clima.

Quant a les temperatures, s'anticipa un descens en comparació amb dies anteriors, amb un refredament especialment notable en el terç sud de la regió, afectant principalment les temperatures màximes.

A la província de Castelló, en el nord, s'espera un vent del nord-oest bastant fort durant les primeres hores del dia, amb ràfegues molt intenses. No obstant això, este vent hauria de disminuir la seua intensitat a moderada cap a la vesprada.

D'altra banda, en la resta de la regió, el vent serà variable i suau, amb predomini de la direcció sud i sud-est durant les hores centrals del dia. En el litoral, poden donar-se intervals de vent moderat.

Pujar