28 d’octubre de 2020 28/10/20

El secretari local del PSPV-PSOE, Vicent Grimalt, crida a la mobilització del vot d’esquerra per a “frenar l’ascens de la dreta feixista”

El secretari local del PSPV-PSOE, Vicent Grimalt, crida a la mobilització del vot d’esquerra per a “frenar l’ascens de la dreta feixista” - (foto 1)

    “Només una esquerra forta podrà parar-li els peus a l’ascens d’una dreta feixista que està atrevint-se, fins i tot, a animar obertament actituds xenòfobes, amenaçar amb la il·legalització de partits, obviant la llarga tradició democràtica del país, i negar fets tan greus com la violència de gènere”. Amb aquestes paraules, el secretari del PSPV-PSOE de Dénia, Vicent Grimalt, ha demanat el vot per al candidat socialista a presidir el Govern central, Pedro Sánchez. “La situació de bloqueig dels últims mesos beneficia la dreta”, ha recordat i ha fet una crida a la mobilització dels votants d’esquerra diumenge.

    A més, Grimalt ha insistit que un govern fort del PSOE a Madrid “serà molt bo també per a la nostra població, on la ciutadania ja va apostar, el passat més de maig, per les polítiques progressistes, modernes i amb un fort component social del PSOE”. Resultat d’eixa confiança és la majoria absoluta amb què governa l’equip de regidors socialistes a Dénia. A més, certs temes encara pendents i molt importants per a la ciutat, com el tren de via ampla Dénia-Gandia o la nova comissaria de la Policia Nacional, depenen del govern central, per tant una bona sintonia entre les dos administracions segur que ens permet agilitzar aquestes reinvidicacions históriques.

    “Volem el mateix per a la resta del país. Que el projecte del PSOE, adaptat a una Espanya que vol créixer i abandonar tics antics que amb els quals ja no s’identifiquen els ciutadans i ciutadanes, puga desenvolupar-se amb estabilitat”.

    Vicent Grimalt ha citat alguns del grans problemes que “necessiten d’un govern estable i progressista”: la millora del mercat laboral amb polítiques que afavorisquen la creació d’empreses i garantisquen la qualitat dels llocs de feina; la xacra de la violència de gènere, “davant la qual no hi ha dubte possible, hi existeix i cal enfrontar-la amb mesures legals i de sensibilització social”; la degradació mediambiental; la integració de les persones immigrades; el conflicte territorial, entre uns altres. Realitats actuals d’un país en evolució constant que els partís de la dreta, “cada vegada més propers entre ells”, intenten ocultar a base de “populisme i arguments simplistes que, fins i tot, fomenten l’odi”.

    Pujar