18 de gener de 2021 18/1/21

La Regidoria de Medi Ambient instal·la al final de la Via Verda un panell informatiu de la ruta cicloturista que uneix Dénia i Gandia

La Regidoria de Medi Ambient instal·la al final de la Via Verda un panell informatiu de la ruta cicloturista que uneix Dénia i Gandia - (foto 1)

    La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha millorat la senyalització de la Via Verda de Dénia instal·lant al final del recorregut un panell que informa als usuaris de l'opció de continuar cap al parc natural de la Marjal i connectar a Oliva amb la Via Verda de la Safor fins arribar a Gandia.

    El panell, amb mapa, imatges i text explicatiu, és una còpia de majors dimensions del que es troba a l'inici de la Via Verda de Dénia i té com a objectiu la posada en valor d'esta ruta amable de 36 quilòmetres que uneix les capitals de les comarques de la Marina Alta i la Safor. La ruta travessa el paisatge agrícola de tarongers i el parc natural de la Marjal, passant pels racons més significatius d'este espai: el riu Bullent, la Muntanyeta Verda i la Font Salada.

    Divulgar una ruta de connexió de les dos Vies Verdes que transcorren pel traçat de l'antic ferrocarril de Dénia a Carcaixent és un incentiu de primer ordre en el marc del turisme ambiental que interessarà a veïns i visitants de les poblacions per on passa la ruta proposada. A més, molts cicloturistes poden arribar des dels voltants de València en tren a Gandia portant la seua bicicleta i fer el recorregut cap a Dénia per la ruta.

    L'enllaç d'estes Vies Verdes es fa aprofitant el carril bici del Verger a Pego i camins de terra del parc natural de la Marjal.

    Pujar