27 de setembre de 2020 27/9/20

La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost

La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost - (foto 2)
  La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost - (foto 3)
  La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost - (foto 4)
  La pròxima visita del ‘Descobreix el paisatge’ serà a Benissa el pròxim 25 d’agost - (foto 5)

  La pròxima visita del programa 'Descobreix el paisatge', de la mà de productors i productores de Dénia i la Marina Alta, serà a Benissa el pròxim 25 d'agost, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Benissa. La visita es realitzarà de la mà de Joan de la Casa i d'Uvas Cabrera, i serà en horari de vesprada.

  Per a participar a la pròxima visita de 25 d'agost és imprescindible inscripció prèvia. Les inscripcions ja estan obertes, fins el dijous dia 23 d'agost. Les persones interesessades en asssistir poden informar.se i incriure's al correu deniaviva@ayto-denia.es. Les places són limitades.

  S'habilitarà un bús gratuït amb eixida des de Dénia. Les visites són guiades, i la visita en general tindrà una duració d'unes 3h aproximadament. El punt de trobada i eixida de la pròxima visita del 25 d'agost serà la Casa Municipal de Cultura de Dénia a les 17,30h.

  Descobreix el paisatge 2018/2019, realitzat entre el 25 de febrer i el 26 de gener de 2019, és un programa ecoturístic organitzat per la Regidoria de Medi ambient, Agricultura i Canvi climatic i l'Oficina de la Innovació i la Creativitat de l'Ajuntament de Dénia, amb l'Estratègia de dinamització agraria i territorial 2017/2020, i dins el Pla d'Acció Local «Dénia&Marina Alta #Tastinglife», base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia, amb la col.laboració de diverses entitats i de productores i productors de la Marina Alta i una visita especial a l'Horta.

  El passat 14 de juliol va continuar el programa 'Descobreix el paisatge', amb una visita a Poble Nou de Benitatxell, amb la col.laboració de l'Ajuntament de la localitat, i de la mà de Biomoscatell. Les persones participants van conèixer de primera mà els camps, tot el procès d'elaboració, i van poder tastar varietats de productes característics. Abans, i per a començar la vesprada, s'havia visitat Xàbia, i en concret els camps d'"Oli de Xàbia", a on van poder recòrrer els camps d'oliveres, així com tastar varietats d'oli d'"Oli de Xàbia".

  Pujar