elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS obri nova seu a Dénia

CS obri nova seu a Dénia
  • Peris reivindica el Tren de la Costa i la supressió de l'impost de successions en la inauguració d'una nova seu de CS Comunitat Valenciana a Dénia

MÉS FOTOS
CS obri nova seu a Dénia - (foto 2)

La presidenta de CS Comunitat Valenciana i síndica en Les Corts, Mamen Peris, ha assistit a la inauguració d'una nova seu de Ciutadans a Dénia, on una vegada més reivindicava el Tren de la Costa imprescindible i vertebrador de les pobres comunicacions entre les províncies d'Alacant i València i reiterava el seu ferm compromís a suprimir l'impost de successions, després de les eleccions del 28M.

L'acte de presentació, a més de l'alcaldable per Dénia, Susana Mut, i el coordinador de l'agrupació local, Rafael C. Bustamante, comptava amb la destacada assistència del número 1 de la llista de CS per Alacant a les Corts, José Miguel Saval, qui anunciava a l'advocada dianense, integrant de la llista municipal, Elisa Royo, com a part de la seua llista al parlament valencià .

Peris, que començava la seua intervenció amb un contundent “ací es respira ambient liberal”, felicitava a Elisa Royo, a la qual li dedicava un empàtic “quant treball tindrem en Les Corts”, agraint-li el pas tan important que donava en incorporar-se a “una llista a peu de pista”, com la de Dénia i, en suma, a l'únic projecte liberal.

La presidenta de CS en la Comunitat Valenciana, no va voler perdre l'ocasió de transmetre a simpatitzants, afiliats i veïnatge que van acudir a l'acte, els eixos programàtics de la seua pròxima campanya centrada en mesures que “reduïsquen l'asfixiant pujada de la cistella de la compra i millores per al personal sanitari i els seus usuaris”, entre altres.

“Ja està bé de promeses incomplides. No pagareu més per l'IRPF, ni per heretar, en aquesta Comunitat. Cal acabar amb els polítics mentiders i les infraestructures fantasmes, com és el cas de l'anunciada i mai executada ampliació del centre de salut a Dénia”, etzibava la presidenta.

Encara que sense cap dubte, el moment més especial i marcat d'emotivitat es va produir uns segons abans de començar l'acte quan l'alcaldable, Susana Mut, demanava als assistents guardar un minut de silenci en memòria de Joan Costa, el regidor del partit a Ondara mort recentment i per al qual tant Peris com Saval van tindre unes emotives paraules .

Pujar