20 de gener de 2020 20/1/20

El VII Memorial Juan Villalba de prebenjamins es jugarà el diumenge

El VII Memorial Juan Villalba de prebenjamins es jugarà el diumenge - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El VII Memorial Juan Villalba de prebenjamins es jugarà el diumenge - (foto 2)

  Huit equips jugaran diumenge 3 de juny la setena edició del Memorial Juan Villalba de futbol-8. El camp del Rodat serà l'escenari d'una competició que es desenvoluparà al llarg del matí, a partir de les 9.30 hores. Hi participaran vora 90 xiquets i xiquetes de la categoria prebenjamí -6 i 7 anys- dels equips: Valencia C.F., Levante U.D., Intangco, E.E. Pedreguer, C.E.F. El Verger, E.E. Ondara i E.M. F.B. Dénia A i B.

  Els partits del torneig començaran a les 9.30 hores del matí i la final està previst que es dispute a les 13.30 hores, per a donar pas, seguidament, al lliurament de trofeus. Però, abans de tot es jugarà la fase regular en què els equips del grup A i del B s'enfrontaran entre ells. Els primers de cada grup passaran directament a la final. També hi haurà partit per aclarir el tercer, quart, cinqué i sisé lloc de la classificació definitiva.

  El grup A del VII Memorial Juan Villalba estarà format pels conjunts: E.M. F.B. Dénia A, E.E.. Pedreguer, U. D. Levante i E. E. Ondara. D'altra banda, al grup B estaran: E.M. F.B. Dénia B, Valencia C. F., C.E.F. El Verger i S.C.D. Intangco.

  L'acte de lliurament dels trofeus, que comptarà amb la participació del regidor d'Esports, Vicent Crespo, tindrà lloc al voltant de les 14.15 hores al Rodat.

  ocultar
  El VII Memorial Juan Villalba de prebenjamins es jugarà el diumenge
  Pujar