29 de gener de 2020 29/1/20

Medi Ambient organitza unes jornades de sensibilització cap als incendis forestals mediterranis

Medi Ambient organitza unes jornades de sensibilització cap als incendis forestals mediterranis - (foto 1)

    La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, amb la col·laboració de l'empresa Magic&Nature, l'associació Interpreta Natura i l'Agrupació contra Incendis Forestals ACIF Marina Alta, ha organitzat els dies 22 i 23 de juliol unes jornades de sensibilització al voltant dels incendis forestals mediterranis sota el títol "Ajuda'ns a combatre'ls".

    El dissabte 22 de juliol, de 18.30 a 20.30 hores tindrà lloc al Centre d'interpretació del Parc Natural del Montgó-Bosc de Diana una xerrada-col·loqui sobre els incendis forestals al Mediterrani, activitats infantils educatives i un vi d'honor per als assistents.

    El diumenge 23, a les 9.30 hores, eixirà des del Centre d'interpretació del parc natural un autobús que portarà als participants a realitzar una visita a les instal·lacions d'ACIF Marina Alta i, seguidament, un recorregut guiat per la zona cremada del cap de Sant Antoni, on podran observar la resposta de la natura tres anys després de l'últim incendi. Es recomana dur roba i calçat còmode, aigua, binoculars i càmera fotogràfica.

    La participació en les jornades és gratuïta i tan sols es requereix inscriure's prèviament enviant un correu a l'adreça magicandnature16@gmail.com o telefonant al 679761970.

    Pujar