20 de gener de 2021 20/1/21

L’Ajuntament de Dénia organitza un curs sobre viticultura ecològica

L’Ajuntament de Dénia organitza un curs sobre viticultura ecològica - (foto 1)

  La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l'Ajuntament de Dénia, dins el Pla de formació agrària, organitzen un curs gratuït sobre viticultura ecològica, amb la col•laboració del Servei de Producció ecològica, Innovació i Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura.

  El curs es realitzarà des del 25 al 29 de març, en horari de 18 a 21h, a la Casa de la Cultura de Dénia. Les places són limitades i es requereix fer una inscripció prèvia al correu electrònic de Medi Ambient, amb adreça deniaviva@ayto-denia.es. El termini d’inscripció finalitza el 21 de març.

  El curs té un caràcter teòric-pràctic i abordarà tots els aspectes a tindre en compte a l'hora d'iniciar un projecte vitivinícola o d’especialitzar.se, com les particularitats del sòl i fertilitzants, la normativa a tindre en compte, els peus, varietats i adaptació al canvi climàtic o la sanitat vegetal, a més s’explicaran els projectes vitivinícoles locals Joan de la Casa i Biomoscatell.

  Esta activitat forma part de l'Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020, i a més del Pla d'Acció Local «Dénia&Marina Alta Tastinglife», base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia.

  L’Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i la Oficina de la Innovació i la Creativitat, promou un ‘Pla de formació agrària’ que s’està desenvolupant des de novembre de 2018 fins a maig de 2019, donant continuïtat a les actuacions en formació dels semestres anteriors.

  El ‘Pla de formació agrària’ està dirigit principalment a llauradores o llauradors que vullguen ampliar els seus coneixements, a persones interessades a iniciar-se o especialitzar.se en l’agricultura i/o en la transformació agroalimentària, i a persones dedicades al desenvolupament local.

  Pujar