22 de novembre de 2019 22/11/19

Joventut organitza una nova edició de la Fira de l’Estudiant “Orienta’t 2018”

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia organitza, del 19 al 22 de febrer, una nova edició de la Fira de l'Estudiant "Orienta't 2018", en la sala polivalent de l'edifici de Joventut. Amb aquesta iniciativa, dirigida als joves de Dénia que estan cursant estudis de 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxiller, es pretén donar-los informació, eines i un espai on poder orientar-se de cara a preparar-se pel seu futur a curt termini, tant a nivell d'estudis universitaris i de cicles, com d'estudis laborals.

  Les visites a la fira han estat concertades amb els centres educatius de la ciutat i es faran en grups d'unes 30 persones. Començaran realitzant un joc grupal amb elements electrònics, per a després passar amb els professionals de la fira a veure les diferents opcions de futur amb què compten (estudis universitaris, cicles formatius, certificats professionals, ...) i finalitzaran en els diferents estands de la fira, on estaran representades universitats de la Comunitat Valenciana, centres acreditats de formació en cicles formatius, eixides professionals de cossos de seguritat (Policia, Forces Armades, ...), així com diferents acadèmies amb titulacions professionals, tant de l'àmbit públic com privat.

  Estes visites es realitzaran tant en horari de matí com de vesprada, entre les 8.30 i les 17 hores. Els centres que han confirmat la participació en la Fira de l'Estudiant 2018 són els IES Historiador Chabàs, Maria Ibars i Número 3, el Centre de Formació de Persones Adultes de Dénia, els col·legis Alfa&Omega, Paidos, San Juan Bautista i Sagrado Corazón i el CREAMA. En total s'espera la visita de més de 750 joves deniers.

  A més, per al públic en general s'han programat dos torns de portes obertes les vesprades del dilluns 19 i el dimecres 21 de febrer, en horari de 15 a 17 hores, en els quals l'equip de professionals de la fira els oferiran informació, assessorament i orientació en totes aquells qüestions que plantegen.

  ocultar
  Joventut organitza una nova edició de la Fira de l’Estudiant “Orienta’t 2018”
  Pujar