elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gasterra UA-Dénia presenta les conclusions del Mapa de la Cadena de Valor del Turisme Gastronòmic de la Comunitat

Gasterra UA-Dénia presenta les conclusions del Mapa de la Cadena de Valor del Turisme Gastronòmic de la Comunitat
  • Realitzat a través del grup Gasturnomia, de la Universitat d’Alacant, és fruit del conveni amb Turisme GV i L’exquisit Mediterrani

 

El pròxim dijous, 15 de desembre, al Centre de Turisme CDT Marina Alta-Dénia, a partir de les 9.30 hores, tindrà lloc la presentació del Projecte Mapa de la Cadena de Valor del Turisme Gastronòmic de la Comunitat Valenciana.

El mapa de la cadena de valor del turisme gastronòmic és fruit de la col·laboració del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA UA-Dénia de la Universitat d’Alacant, amb Turisme Generalitat Valenciana, la seua Xarxa Gastroturisme CV i la marca L’exquisit Mediterrani. El treball s’ha desenvolupat a través del grup Gasturnomia de la UA, que lidera el geògraf i director acadèmic de GASTERRA, Enrique Moltó.

L’acte comptara amb la presència del secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, la directora del Centre Gastronomia del Mediterrani GASTERRA- UA Dénia, Juana Jordá, el director de l’Oficina Dénia Ciutat Creativa de la Unesco, Floren Terrades i la degana de la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant, Magdalena Irles.

Després de la presentació, tindrà lloc una taula redona en la qual participaran destacats representants d’institucions i associacions que representen el sector turístic i gastronòmic.

Per a assistir a l’acte, obert al públic fins a completar la capacitat, és necessari confirmar l’assistència al correu electrònic: gasterra@ua.es

Pujar