28 d’octubre de 2020 28/10/20

El 14 de desembre s'obri el termini de votació dels pressupostos participatius del 2018

  Del 14 al 21 de desembre les persones majors de 16 anys empadronades a Dénia podran votar quins són els projectes que volen que s'incloguen en els pressupostos de 2018 mitjançant el portal web www.participadenia.es o personalment a l'Espai de Participació de Les Portelles.

  Aquesta serà l'última fase del procés de Pressupostos Participatius 2018 que ha iniciat aquest any l'Ajuntament de Dénia.

  Durant el mes d'octubre els deniers i denieres han pogut presentar les seues propostes per a ser incloses en els Pressupostos Participatius. En aquest temps, l'Ajuntament de Dénia ha posat en marxa un procés participatiu pel qual la ciutadania pot decidir en què volen que s'invertisca prioritàriament el proper any.

  A través dels diferents mecanismes disponibles per a presentar iniciatives, s'han recollit un total de 99 propostes.

  Així en les reunions dels diferents regidors i regidores de barri s'han recollit 56 propostes d'inversió. Els barris que més propostes han presentat són Les Roques (19), Montgó (13), Port-Centre (13), París- Camp Roig (12) i Marines (10).

  Per altra banda, es va posar a disposició de la ciutadania un portal web http://participadenia.es on es van recollir 30 propostes de manera telemàtica. Un total de 13 iniciatives es van recollir presencialment en l'Espai de Participació de les Portelles al carrer Pare Pere, 17.

  En el mes de novembre els tècnics municipals han estudiat la viabilitat de totes les propostes i han valorat el cost econòmic de cada una d'elles. L'Ajuntament de Dénia ha desestimat totes les propostes relacionades en temes d'enlluernament, ja que té previst la ficada en marxa d'un pla municipal d'enlluernament de la ciutat en 2018, deixant fora de la votació les propostes relacionades en aquesta temàtica.

  Pujar