3 de juny de 2020 3/6/20

Dénia desmunta temporalment el parc infantil de la plaça de l’Arxiu

Dénia desmunta temporalment el parc infantil de la plaça de l’Arxiu - (foto 1)

  Amb motiu del projecte d'obres d'habilitació de l'edifici ubicat en el carrer Cavallers 3 com a seu del Museu d'Història de la Ciutat, l'Ajuntament de Dénia ha desmuntat temporalment el parc infantil ubicat en la plaça de l'arxiu per tal de millorar l'accés de la maquinària pesada a l'obra de rehabilitació de la Casa de la Marquesa Valero de Palma.

  Demà, dimecres 5 de setembre a les 14,00 hores, hi ha prevista una reunió amb comerciants i hostalers de la zona per a informar-los sobre el termini i execució de les obres de rehabilitació del futur Museu d'Història de la Ciutat.

  Altres obres en marxa

  Continuen les actuacions de renovació, millora i manteniment de les voreres dels carrers de Sagunt, Colón (entre els c. de Diana i Sant Josep), Quevedo i part de l'entrada de l'avinguda d'Alacant. Aquestes obres tenen un termini d'execució de 4 mesos i un pressupost de 96.900 €. La renovació de les voreres és un projecte subvencionat per la Diputació d'Alacant, dins de la convocatòria d'ajudes per a inversions financerament sostenibles de l'anualitat 2017.

  Pujar