1 d’octubre de 2020 1/10/20

Dénia celebrà la jornada URBAJOVE

Dénia celebrà la jornada URBAJOVE - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dénia celebrà la jornada URBAJOVE - (foto 2)
  Dénia celebrà la jornada URBAJOVE - (foto 3)

  El passat dissabte 27 d’agost, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, va organitzar la jornada Urbajove en l'eixida del túnel del castell direcció Ronda Muralles i en la Plaça del Consell.

  Sobre els 10.30 h és va iniciar el concurs de Grafits am la participació de Juan Luis Serrano, Ángel Caballero i Tardor Roselló. A partir de les 18.00 h es van realitzar les activitats per a menuts i pares, així com, també una activitat de Bubble Soccer per a adolescents en l’eixida del túnel del castell

  A les 22 h una vegada finalitzades estes activitats, i ja en la plaça del Consell, és va iniciar una mini disc amb una fantàstica animació, on el nombrós públic assistent va participar de coreografies, jocs, concursos i d'exhibicions de Hip-Hop. El plat fort de la nit va estar una batalla de ball entre tres grans ballarins de Hip-Hop que és van reptar entre ells, realitzant increïbles cabrioles i passos de ball, que van fer que tot el públic gaudirà de debò.

  Des de la Regidoria de Joventut valoren molt positivament la participació en esta jornada Urbajove, en la que s'han utilitzat espais urbans per part de joves, i donar a conèixer eixa nova cultura urbana que ja s'ha instal·lat en les nostres ciutats i forma part del nou paisatge de Dénia.

  Pujar