18 de gener de 2021 18/1/21

Cross Escolar Local i Trofeu Fundació Baleària de cross per equips

  Diumenge 20 de novembre, el C.A. Baleària Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia organitzen una nova edició del Cross Escolar Local de Dénia, per a xiquets i xiquetes nascuts entre 2002 i 2010. La competició tindrà lloc en la pista d'atletisme del Poliesportiu municipal a partir de les 10.30 hores. L'entrega de trofeus està prevista a les 13.15 hores.

  L'edició d'enguany comptarà amb dues novetats importants.

  D'una banda, es farà juntament amb el II Trofeu Fundació Baleària de cross escolar per equips, amb la participació de dos equips de les Illes, el C.A. Baleària Diànium i alguns clubs i escoles de la comarca.

  D'altra banda, hi haurà una cursa especial per a adults, fora de concurs, dirigida a pares i mares dels atletes participants, acompanyants, corredors del C.A. Baleària Diànium i qualsevol altra persona que s'hi vulga inscriure, nascuda abans del 2001, sense límit d'edat.

  Totes les inscripcions són gratuïtes i es faran en la web www.cadianium.org, en les oficines del poliesportiu municipal o al telèfon 648 023 645, com a molt tard el dijous 17 de novembre.

   

  Pujar