elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís denuncia el caos en l’hospital de Dénia per la falta de manteniment

Compromís denuncia el caos en l’hospital de Dénia per la falta de manteniment
  MÉS FOTOS
  Compromís denuncia el caos en l’hospital de Dénia per la falta de manteniment - (foto 2)
  Compromís denuncia el caos en l’hospital de Dénia per la falta de manteniment - (foto 3)
  Compromís denuncia el caos en l’hospital de Dénia per la falta de manteniment - (foto 4)

   

  Corredors amb goteres, ascensors inhabilitats o l’aparcament inutilitzable per trobar-se inundat. Eixe és el caos que han traslladat professionals sanitaris del propi hospital al llarg del matí.

  L’hospital, que passarà a ser de gestió pública en febrer de 2024, es troba en condicions lamentables després de les pluges caigudes en les últimes hores. Des de Compromís, ja fa temps que es denuncia una situació que és calcada a la que s’ha viscut en altres reversions, on Ribera Salut (empresa concessionària), va deixar de fer manteniment i reparacions segons s’aproxima la data de finalització del contracte.

  Segons Carles Esteve, portaveu de sanitat, “una vegada més les privatitzacions del PP ens ixen cares. Ribera Salut se ha acostumat a fer el mínim per la salut i guanyar el màxim. En poc més de quatre mesos l’hospital passarà a mans públiques i ja podem avançar que tornar a posar-ho en funcionament amb garanties suposarà una forta inversió”.

  Per a Gerard Fullana, diputat de Compromís de la Marina Alta, “els professionals sanitaris venen queixant-se de la manca de manteniment de l’hospital. Treballar en eixes condicions és inhumà i perillós, també per als pacients. La comarca es mereix una atenció sanitària en condicions com tenen en la resta d’hospitals públics”.

  En les últimes setmanes, el suport a la reversió i la gestió pública s’ha multiplicat. Sindicats, pacients, professionals sanitaris, alcaldies dels municipis afectats de qualsevol color polític coincideixen en apostar per una gestió pública que millore l’atenció sanitària de la comarca després de quinze anys de privatització.

   

  Pujar