4 de juliol de 2020 4/7/20

Art i comerç s’uneixen de nou al Mostracarrer

Art i comerç s’uneixen de nou al Mostracarrer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Art i comerç s’uneixen de nou al Mostracarrer - (foto 2)
  Art i comerç s’uneixen de nou al Mostracarrer - (foto 3)

  La Regidoria de Comerç, a través de l'Afic de Creama Dénia, organitza una nova edició de Mostracarrer, una activitat que uneix art i comerç per a generar un circuit amb un atractiu afegit al fet d'anar de compres.

  Durant l'ultima quinzena de juny, nou artistes realitzaran intervencions plàstiques en nou aparadors comercials de Dénia. Concretament, en els de les botigues Espai Visual (Patricio Ferrándiz, 13), Dulce Bebé (Sagunto, 7); DNA Ink (Patricio Ferrándiz, 2); Irepair (Sagunto, 9); Fabricatorio (passeig del Saladar, 62); Lilian Segre (plaça de Jaume I, 1); Ébano (passeig del Saladar, 27); Viste 10 (passeig del Saladar 18) i Complements (Patricio Ferrándiz, 33).

  Es pretén amb esta activitat generar una ruta vinculada a l'art que done a conéixer el comerç de la zona. Mostracarrer es realitza en la col·laboració de l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gata. Els artistes participants són, en la seua majoria, alumnes de l'escola.

  Mostracarrer estarà als aparadors del 15 al 30 de juny. El dijous 15 de juny, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la festa d'inauguració amb diverses activitats d'animació.

  Enguany, per a millorar la visibilitat dels comerços, se'ls ha convidat a que traguen els seus productes al carrer el dijous 15, a partir de les 17 hores, i a que participen en el concurs "Mostracarrer Pop Up Store", que premiarà al comerç que realitze la millor exposició de mercaderies al carrer.

  Pujar