6 de juliol de 2020 6/7/20

Comerç convoca el concurs d’ambientació nadalenca en aparadors

  La Regidoria de Comerç, a través de l'AFIC en Creama, ha convocat una nova edició del concurs d'ambientació nadalenca en aparadors dirigit a establiments comercials de venda al detall ubicats en baixos comercials de Dénia. Els aparadors concursants hauran d'estar decorats del 6 de desembre fins al 6 de gener de 2019.

  El termini d'inscripció ja està obert i finalitzarà a les 14 hores del dia 5 de desembre. La inscripció es realitzarà enviant un correu electrònic a l'adreça mvillo@creama.org que incloga el nom del comerç, l'adreça i persona i telèfon mòbil de contacte.

  Les bases estableixen un primer, segon i tercer premi, dotats amb 500 euros, 400 euros i 300 euros, respectivament. També s'atorgaran un premi a l'esforç i un altre a la innovació, dotats amb 200 euros cadascun.

  A més, s'estableix un premi del públic, dotat amb 200 euros, que es triarà entre els aparadors que obtinguen un nombre més gran de vots en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Dénia. Les votacions podran realitzar-se fins a les 10 hores del dia 18 de desembre.

  El jurat del concurs, integrat per representants de la Regidoria de Comerç i especialistes en decoració i/o aparadorisme, visitarà els comerços participants del 10 al 14 de desembre.

  Els premis del concurs d'ambientació nadalenca en aparadors es lliurarà el dia 19 de desembre, a les 9.30 hores, en la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia.

  Les bases completes es poden consultar a la web de l'Ajuntament de Dénia, dins de l'àrea de Comerç.

  Pujar