3 de juny de 2020 3/6/20

Comencen les obres de la nova Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Dénia

Comencen les obres de la nova Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Dénia - (foto 1)

    La pròxima setmana comencen les obres de la nova Oficina d'Atenció a la Ciutadania, que es traslladarà a unes dependències contigües a les actuals, ocupades fins ara pels departaments de Normalització Lingüística, Relacions Internacionals, Consum-OMIC i una cabina de la Policia Local.

    Mentre dure l'adequació de les instal·lacions, el Servei d'Atenció Ciutadana continuarà prestant-se des de la ubicació actual, als porxos de l'ajuntament, mentre que els altres serveis afectats per les obres es traslladen a l'edifici municipal de la plaça de l'Arxiduc Carles. Des de dilluns pròxim, Normalització Lingüística s'ubicarà en la planta baixa, al costat del departament d'Educació, mentre que les àrees de Relacions Internacionals i Consum-OMIC s'instal·laran en la segona planta de l'edifici, on es troba el Servei d'Habitatge.

    En acabar els treballs, que està previst que duren vora tres mesos, les oficines d'estos departaments tornaran a l'edifici de l'ajuntament i ocuparan els baixos on es troba actualment el Servei d'Atenció a la Ciutadania.

    Pujar