20 de setembre de 2020 20/9/20

Demòcrates Valencians demana la cessió i l’alliberament de l’AP7

Demòcrates Valencians demana la cessió i l’alliberament de l’AP7 - (foto 1)

  Demòcrates Valencians (DV) demana que tots els trams de l’AP7 que discorren per la Comunitat Valenciana s’alliberen definitivament de peatges una vegada finalitzat l’últim termini, donat per part del Ministeri de Foment, que vencerà en 2019.

  El partit valencianista considera que, una vegada finalitzada la concessió, no tindria cabuda ni trellat que els ciutadans continuaren pagant per la única via ràpida que connecta la zona de les Marines, amb tot el que la Costa Blanca representa per al turisme, i la ciutat d’Alacant i la seua àrea metropolitana per la costa.

  Després de l’anunci de recuperació dels trams de l’AP7 en zones com pot ser Múrcia, des de DV se reclama el mateix tracte per a la Comunitat Valenciana, un exemple que suposaria, en paraules del portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau, “deixar de tractar als valencians com a una colònia sense veu ni vot”. Per a DV és vital alliberar este tram de l’autopista per a connectar un pol turístic i econòmica com és tota la Costa Blanca amb la resta del territori valencià i d’Espanya. “És una pressa de pel el que pretenen fer en Alacant d’alliberar part del peatge per a després tornar-lo a fer de pagament”, matisa el portaveu demòcrata.

  “No podem consentir que ara el Govern d’Espanya se torne a replantejar el peatge de l’AP7. Portem massa anys esperant l’alliberament de la carretera per a deixar de tindre comarques que només estan connectades per carreteres antigues, perilloses i lentes com és el cas de la N-332”, assegura Llopis de Pau.

  En este sentit Demòcrates reclamarà al Ministeri l’alliberament total i la cessió de competències a la Generalitat Valenciana per a tindre una gestió directa sobre esta via.

   

  Pujar