elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TRACTORADA

Demanen la dimissió de la subdelegada del Govern a Castelló "per tractar com a delinqüents als agricultors"

Demanen la dimissió de la subdelegada del Govern a Castelló "per tractar com a delinqüents als agricultors"
  • Diversos furgons de la Policia Nacional van arribar al Port de Castelló i van impedir als agricultors defendre els seus drets

El síndic del Partit Popular, Miguel Barrachina, ha demanat hui la destitució de la subdelegada del Govern a Castelló, María Antonia García Valls, per l'actuació desproporcionada i injustificada contra els agricultors valencians que es manifestaven ahir de manera legítima, legal i de manera autoritzada davant el Port de Castelló. De fet, es van viure moments de tensió, com els comptava ahir elperiodic.com.

Així mateix, el síndic popular ha assenyalat que “estem al costat dels agricultors i enviem hui la nostra consideració, afecte i afecte a la Va unir de Llauradors i a Carles Peris. La senyora García Valls ja no és ni diputada nacional del PSOE ni assessora de la vicepresidenta Ribera sinó que és la representant del Govern de tots. Però el Govern de Sánchez està més preocupat per defendre als que incomplixen la Llei i estan escapolits de la justícia que als treballadors i agricultors que estan lluitant per mantindre les seues terres i els seus llocs de treball”.

“Davant esta actuació coercitiva per part de la sudelegada només cap el seu cessament fulminant, ja que li ha estat més preocupada per defendre al seu cap que per deixar que els agricultors manifestaren de manera lliure i pacífica les seues reivindicacions. La llibertat i les crítiques no estan entre les prioritats del Govern de Sánchez que preferix estar del costat dels quals se salten la Llei, tal com portem ja mesos comprovant”.

El sindic del GPP ha recordat que “esta manifestació estava autoritzada amb tots els permisos i organitzada per una entitat reconeguda i va ser dissolta abans d'hora de manera precipitada, i actuant de manera desproporcionada després d'un orde de la subdelegació del Govern”.

Així ha assegurat que “Sánchez en lloc d'estar tan preocupat per defendre i encaixar una solució per al delinqüent i escapolit Puigdemont el que hauria de fer és treballar per buscar una eixida digna i adequada per al camp i les milers de famílies que viuen de l'agricultura”.

El síndic del GPP ha recordat que “des del Consell de Carlos Mazón s'han posat en marxa mesures per a intentar pal·liar l'actual situació que viu el camp. Baixar els impostos, eliminar traves burocràtiques, defendre l'aigua que es necessita per a regar i les assegurances agràries han sigut algunes de les mesures que ja s'han posat en marxa en la Comunitat Valenciana”

Barrachina ha assegurat que “no mereixem un President del Govern com Sánchez l'única obsessió del qual és acontentar els separatistes catalans per a mantindre's en La Moncloa i començar ja a treballar per a donar solució als problemes dels espanyols”.

Pujar