elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La DANA deixarà fins a 60 litres en alguns punts de la Comunitat aquest dijous

La DANA deixarà fins a 60 litres en alguns punts de la Comunitat aquest dijous
  • Les pluges seran generalitzades i l'AEMET ha activat l'alerta groga en tot el territori

El dijous s'esperen pluges generalitzades en tota la Comunitat Valenciana.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) s'espera que ploga en tot el territori, especialment en el nord d'Alacant, litoral de València i de Castelló on s'esperen fins a 60 litres per metre quadrat de pluja acumulada.

Si bé a València i Alacant l'alerta romandrà activa durant tota la jornada, a la província de Castelló els avisos no arribaran fins a les 10.00 hores.

Així, es preveuen precipitacions acumulades en una hora de 30 litres per metre quadrat, que podran anar acompanyades de tempesta i puntualment podran aconseguir-se els 40 litres per metre quadrat en una hora. Aquesta previsió s'espera en el litoral nord d'Alacant, el litoral sud de València, el litoral nord de Castelló, l'interior sud de Castelló, el litoral sud de Castelló i el litoral nord de València.

D'altra banda, s'esperen pluges de fins a 20 litres per metre quadrat en una hora, amb possibilitat de tempesta, a l'interior sud de la província de València, l'interior nord de Castelló, l'interior sud de Castelló i el litoral nord de València.

No obstant això, la pitjor part es podria registrar en litoral nord d'Alacant, el litoral sud de València, el litoral nord de Castelló, el litoral sud de Castelló i el litoral nord de València amb pluja acumulada de 60 litres per metre quadrat en 12 hores, acompanyes de tempesta i puntualment fortes en alguns moments amb precipitacions acumulades de 40 litres per metre quadrat en una hora.

Pujar