23 de setembre de 2020 23/9/20

La Montecarlo i Taxi, noves confirmacions de les Festes Majors de Cullera

La Montecarlo i Taxi, noves confirmacions de les Festes Majors de Cullera - (foto 1)

  L'Ajuntament de Cullera, des de la seua regidoria de Festes, seguix treballant per aconseguir espectacles de primer nivell per a les seues Festes Majors, que tindran lloc del 7 al 15 d'abril. L'aclamada comèdia de teatre 'Taxi', de Ray Cooney, ha sigut l'últim èxit confirmat per a Cullera pel regidor de l'àrea, Pere Manuel. L'obra compta amb més de 30 anys d'èxit per tot el món i aterrarà en la Casa de la Cultura de Cullera el pròxim 10 d'abril a les 20.30 h.

  L'obra explica la història d'un taxista aparentment tranquil que en realitat porta una doble vida amb dos dones. Està protagonitzada per l'actor, humorista i presentador Josema Yuste (Martes y Trece) i compta amb Sergio Fernández "El monaguillo" (El hormiguero) i Santiago Urrialde (Escenas de matrimonio) també al capdavant del repartiment.

  Una altra de les confirmacions per a les festes majors ha sigut l'Orquestra Montecarlo, agrupació amb més de 35 anys de carrera a l'esquena. Els músics actuaran el dia 13 per a animar la nit de disfresses, una de les més esperades pels veïns de la localitat. L'any passat la Montecarlo va tornar a Cullera, una de les demandes del públic, i enguany pretén repetir èxit.

  'Igual que l'any passat amb 'El Brujo', volíem una obra de teatre que fóra un èxit per al disfrutar del públic. Sens dubte, 'El Taxi' ho és' assegura Pere Manuel. 'Amb la Montecarlo també fem una aposta segura, tenint en compte l'èxit que va tenir l'any passat'.

  Altres confirmacions

  Recentment el consistori va aconseguir a Txarango com a cap de cartell del Cullera Festival Marítim 2018. L'agrupació és una de les més aclamades del moment del panorama musical, arribant a tenir un tiratge internacional de gran recorregut.

  El festival, que reunix a agrupacions que canten en valencià, també compta amb la confirmació de Vadebo i Mafalda.

  Més sobre Taxi

  L'obra es va estrenar a Londres per primera vegada en 1983. Allí es va representar de manera ininterrompuda en el Shaftesbury Theatre durant 12 anys. D'ací va fer el salt a Broadway, bressol de l'art dramàtic, fins a comptabilitzar-se més de 500 produccions a tot el món a els EUA, Canadà, Argentina, Corea, Islàndia i Austràlia entre altres.

  La comèdia ha sigut traduïda a 35 llengües, entre elles l'espanyol, i va ser estrenada a Espanya en 1979, comptant amb Pedro Osinaga i Fernando Guillen com a protagonistes.

  Pujar