elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions

Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions
  • Els Socialistes de Cullera aproven la seua llista per una aclaparadora majoria en la seua assemblea

MÉS FOTOS
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 2)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 3)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 4)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 5)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 6)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 7)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 8)
Mayor renova la confiança en el seu govern i reforça la seua candidatura amb 3 incorporacions - (foto 9)

Guanyar les eleccions amb una àmplia majoria per a seguir amb el projecte iniciat fa 8 anys de fer de Cullera una ciutat sostenible, accessible i preparada per a assumir els reptes del futur. És l'objectiu dels Socialistes de Cullera que aquest dijous han aprovat la candidatura a les pròximes eleccions municipals, una llista que ha tirat avant per aclaparadora majoria.

Encapçalada per l'actual alcalde i secretari general, Jordi Mayor, manté en els llocs d'eixida a l'equip que ha liderat el canvi en el municipi i incorpora importants novetats que reforcen el projecte.

L'aposta socialista combina l'experiència en la gestió aportada pels actuals regidors Sílvia Roca, Salvador Tortajada, Débora Marí, Bernat Escolà, María José Terrades, Javier Cerveró, Marta Tur, Àlex Morales, Susi Melià i Juan Carlos Alandete.

Sens dubte una mostra de la confiança que Mayor té en el seu equip de govern i en la gran faena que totes i tots ells estan realitzant des de les diferents regidories que administren.

«El treball que s'ha fet durant aquests quatre anys ha sigut molt dur, amb una pandèmia pel mig que va paralitzar tot i que ens va obligar a aprendre a gestionar situacions que no coneixíem. Per això en aquesta nova etapa apostem per la continuïtat al mateix temps que reforcem la candidatura amb noves incorporacions», ha explicat l'alcalde de Cullera i secretari general, Jordi Mayor.

Entre els nous fitxatges destaquen el jove, Víctor López, bomber industrial de professió, que ocuparà el número onze de la llista; l'economista Sandra Sánchez, a qui se li ha reservat el dotze; mentre que en el número 14 anirà Ana Bou, qui va coordinar la iniciativa solidària per a cosir màscares portada per persones voluntàries de Cullera durant la pandèmia.

Mayor confia també en els joves per al seu pròxim equip. Per això en la llista apareixen noves incorporacions procedents de Joves Socialistes de Cullera com Roberto Català, David Peiró i Andrea Cantos.

Ricardo Fenollar, Amparo Jover, Francisco Navarro, Elisabeth Aquino, Cristina Palomares, Juanvi Armengot, Carmen Llopis, Ximo Micó, Conxa Piris i Rafael Figueres, completen la candidatura a les pròximes eleccions municipals.

«Arribem a la nova convocatòria electoral amb moltes ganes i força i amb l'objectiu de continuar fent créixer a Cullera», ha afegit Mayor.

Projecte de ciutat

Els Socialistes de Cullera es presenten a la reelecció amb l'aval del treball realitzat durant aquests huit anys: amb un Ajuntament que ha reduït el deute al seu mínim històric, sense pujar impostos, millorant contínuament els serveis públics i sent referents en inversió social per habitant.

Precisament durant l'assemblea s'ha fet un esment especial a Juanvi Armengot, fins ara regidor d'Hisenda, qui deixa la política encara que anirà en el lloc número 21, tancant la candidatura com a reconeixement al seu treball durants aquests anys i com a símbol de gestió econòmica.

En aquests moments Cullera compta amb les millors dades macroeconòmiques de la seua història recent fruit de la gestió eficient, responsable i rigorosa dels recursos públics que està duent a terme l'equip de govern liderat per Jordi Mayor.

Un dels majors exemples d'aqueixa gestió impecable dels comptes públics és l'eixida de Cullera del Pla d'Ajust onze anys abans del que es preveu. Assoliment històric aconseguit al setembre de 2021 pel govern municipal actual i que ha permés que la localitat recupere totalment la seua autonomia financera.

Les xifres de l'exercici 2022 avalen també aquesta situació de bonança econòmica. En concret, segons els resultats de la liquidació de l'any passat, l'índex d'endeutament actual de la localitat és del 37%, 143 punts per davall de com estava fa deu anys. A més el superàvit obtingut en 2022 frega els 4 milions d'euros.

En definitiva, els Socialistes de Cullera arriben a la nova convocatòria electoral amb un projecte de ciutat moderna, sostenible i accessible. Una ciutat que és tot un referent turístic consolidat a nivell nacional i internacional i també un referent a la comarca per inversions i noves infraestructures per a la ciutadania

La reurbanització del Passeig Doctor Alemany, el Centre Municipal d'Esports, la creació de prop de mig miler de places d'aparcament gratuïtes a través del Pla Aparca, la reforma dels centres educatius de la localitat, la rehabilitació de l'històric Barri del Pou, el Go! Park Cullera, la seu de Protecció Civil, la posada en marxa de la Xarxa Avista, la creació de la marca ‘Cullera Capital Gastronòmica de l'Arròs’, són alguns dels projectes que s'han dut a terme durant la present legislatura.

Pujar