elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Informació sobre el temporal a Cullera

  La situació a Cullera, passat el migdia, és de normalitat després de les fortes precipitacions acompanyades de pedra que s'han enregistrat a primeres hores d'este matí.

  Esta circumstància ha obligat a la suspensió de les classes després que la regidoria d'Educació, que mantenia converses amb els centres educatius des de les 6 del matí, haja considerat oportú fer-ho al voltant de les 07.30 h d'acord amb la comunitat educativa i aconsellada per la Policia Local, per a previndre qualsevol tipus de perill per als escolars i donat que molts dels carrers de la població estaven plens d'aigua i gel que la situació s'havia agreujat respecte a la nit anterior, quan ja es va valorar esta possibilitat.

  Ahir es va decidir de vesprada suspendre la I Jornada Autonòmica de Centres de FPA prevista a l'Auditori Municipal, ja que es considerà que molts dels assistents, procedents de tota la Comunitat Valenciana, no podrien eixir de les seues poblacions.

  Anit també es tancaren al trànsit els camins del Marenyet i l'Escollera pel fort temporal marítim que, unit a la crescuda del riu, aconsellaven prendre esta mesura. La resta de carreteres estan obertes a la circulació.

  També ahir es va decidir tancar les instal·lacions esportives municipals per precaució.

  Pel fort vent, s'han produït nombroses caigudes d'arbres i altres elements del mobiliari urbà com ara planxes o cobertes. Els serveis municipals treballen per a retirar l'arborat i la resta d'elements i tornar a la normalitat les zones afectades.

  Les fortes pluges han causat problemes en nombrosos edificis municipals com ara el Mercat on s'han produït embossos a causa de la pedra.

  El riu Xúquer baixa crescut, però no hi ha cap perill de desbordament.

  D'altra banda, en la circulació s'ha enregistrat alguna incidència aïllada com l'eixida de la via d'un camió que ha intentat circular pel camí rural del Molí Cremat (Raconà), estret i no apte per a este tipus de vehicles. Segons ha explicat el conductor, s'ha degut a una equivocació del GPS.

  Pujar