elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur”

“Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur”
  MÉS FOTOS
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 2)
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 3)
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 4)
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 5)
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 6)
  “Guanyar les eleccions per a continuar fent de Cullera una ciutat que avança i amb futur” - (foto 7)

  L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha fet una crida a la mobilització en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig per a seguir amb el projecte iniciat fa 8 anys de fer de Cullera una ciutat moderna, sostenible, exemplar pel seu lideratge en polítiques socials, i sobretot, que està preparada per a assumir els reptes del futur.

  Mayor, abrigallat per un centenar de militants i durant la inauguració de la seu electoral aquest passat dijous, ha demanat al seu equip que treballe, com ho ha fet fins ara, per a renovar la confiança de la ciutadania i continuar implementant, des de l'ajuntament i en la pròxima legislatura, les polítiques que estan aconseguint la gran transformació del municipi.

  El líder socialista ha fet valdre els assoliments aconseguits durant aquests anys. "Ara tenim un Ajuntament que ha reduït el deute al seu mínim històric, hem continuat millorant els serveis públics i les infraestructures per a la ciutadania, som un referent turístic i també líders en inversió social. I tot això ho hem fet amb la gent, amb els nostres veïns i veïnes", va remarcar.

  Durant aquest acte, l'alcalde i candidat a la reelecció, ha presentat l'eslògan de precampanya del PSPV-PSOE de Cullera: 'Amb tu'. El claim realça la política pròxima, accessible i al servei del municipi que ha realitzat l'equip de govern durant tot aquest temps, i per al que ha estat essencial el suport de la ciutadania. A més, i de cara a aquesta pròxima cita electoral el lema fa una crida a la participació, a la confiança i a la il·lusió per continuar fent realitat, entre totes i tots, la Cullera del futur.

  Una majoria social per a continuar progressant

  Els socialistes es presenten a aquesta nova convocatòria electoral amb l'aval del treball fet durant aquests anys de gestió, i amb un equip fort, unit, amb persones que sumen nous valors i preparat per a continuar treballant per i per a Cullera. No obstant això, i malgrat les bones expectatives, Mayor ha apel·lat al treball, a la constància i a l'esforç, recordant que "no hi ha res guanyat i el pròxim 28 de maig ens juguem molt. Decidim entre retrocedir o continuar progressant. La majoria social vol continuar avançant cap a una ciutat moderna, dinàmica, accessible, tolerant i en la qual en el centre de la gestió i de les polítiques estan les persones".

  Remarcava el líder socialista "Cullera encara té molts reptes per aconseguir i la pròxima legislatura serà clau per a consolidar i blindar els drets adquirits, continuar impulsant les polítiques socials i la modernització del municipi".

  Pujar