elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera posa en marxa el servei WhatsApp Gent Jove

Cullera posa en marxa el servei WhatsApp Gent Jove
  • L'ajuntament usarà esta plataforma per a informar sobre beques, ocupació, formació, programes i activitats per a gent entre 14 i 35 anys

L'ús de les noves tecnologies com a pont de comunicació entre les institucions i els joves. Amb esta premissa partix el WhatsApp Gent Jove, un servei ideat per a acostar tota la informació que puga ser d'interés per als veïns d'entre 14 i 35 anys.

Els inscrits rebran de manera gratuïta en els seus telèfons informació sobre beques, ofertes de treball, cursos de formació de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i de l'ajuntament, programes i activitats.

Un altre dels continguts programats serà una agenda que incloga totes les propostes locals culturals i d'oci previstes per al cap de setmana.

El regidor de l'àrea Joventut, Àlex Morales, destaca que ‘és una bona manera d'acostar l'ajuntament als joves. Que sàpien el que poden fer a través de les institucions i espremen al màxim el que Cullera pot oferir-los’.

El servei ja està actiu per a tot aquell que desitge donar-se d'alta.

Procés d'alta

Per a donar-se d'alta cal completar tres senzills passos. El primer, guardar el número de telèfon 686 379 426 en l'agenda de contactes. Des del consistori es recorda la importància d'este pas perquè, si no es guarda el número, no es podrà rebre cap missatge.

En segon lloc, obrir una conversió de WhatsApp i enviar la paraula ‘ALTA’.

Finalment, es rebrà un missatge de benvinguda i confirmació a partir del qual es començarà a rebre tota la informació.

Pujar