elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera encén la calefacció durant aquesta nit en els centres educatius per a pal·liar el fred a les aules

Cullera encén la calefacció durant aquesta nit en els centres educatius per a pal·liar el fred a les aules
  • Durant la nit el temporal marítim ha causat desperfectes en el litoral.

MÉS FOTOS
Cullera encén la calefacció durant aquesta nit en els centres educatius per a pal·liar el fred a les aules - (foto 2)

L'Ajuntament de Cullera ha llançat un comunicat en el qual anuncia la coordinació de diversos protocols amb els serveis municipals i altres entitats davant les baixes temperatures.

Així, el consistori ha decidit encendre els sistemes de calefacció durant la nit en els centres educatius per a pal·liar el fred a les aules. “Som conscients i entenem la preocupació de la comunitat educativa sobre la situació meteorològica i epidemiològica”, assenyalen en el comunicat, per això, “continuarem actuant amb responsabilitat i amb les atribucions que cada administració tenim”.

A més, han habilitat dependències municipals per a atendre les persones sense sostre i des de l'ajuntament davant l'onada de fred demana precaució i “cura amb les estufes i braseros”.

Efectes del temporal

Durant la nit el temporal marítim ha causat desperfectes en el litoral. Així, la mar ha absorbit i erosionat una part important dels arenals de les platges del sud, ha arrossegat residus i canyes que han generat brutícia en el Marenyet, sobretot en l'accés per la zona del Cordovès, ha trencat la canonada que subministra aigua potable al Mareny de Sant Llorenç i ha provocat desperfectes en algunes infraestructures turístiques del passeig marítim.

Pujar