elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar

Comencen les obres d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar
  • La intervenció donarà estabilitat al sostre perquè al setembre l’alumnat puga tornar al centre amb total seguretat

MÉS FOTOS
Comencen les obres d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar - (foto 2)
Comencen les obres d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar - (foto 3)

Ja han començat les obres al CEIP Sant Antoni de la Mar de Cullera. Es tracta d'una actuació d'emergència, duta a terme des de la Conselleria d'Educació, la qual té les competències per intervindre en els centres educatius, per a reforçar el sostre.

S'obriran 80 m2 per a, des d'ací, treballar en totes les zones necessàries. L'objectiu d'aquesta actuació, que compta amb una inversió de 56.000 euros, és donar-li estabilitat al sostre perquè al setembre, l’alumnat puga tornar al centre amb total seguretat.

A banda d’esta intervenció immediata, el col·legi també comptarà amb una reforma important mitjançant el Pla Edificant dotada amb més de 600.000 euros. Entre d’altres, es contempla la substitució de la coberta de l’edifici principal, l’adequació d’un espai d’ombra al pati, millores d’accessibilitat com la construcció d’un ascensor o la retirada de barreres arquitectòniques. També altres treballs pel que fa al canvi de portes, fusteria, elements esportius, adequació de banys i canvi de paviment en aules.

Pujar