elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal

Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal
  • Mayor ha sigut reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2023-2027 celebrada aquest dissabte al migdia a l'Auditori Municipal

  • Mayor: «El meu govern serà sempre un govern obert, que treballarà de la mà amb tots els sectors de la societat per a prendre les millors decisions amb un únic objectiu: continuar fent de Cullera, una ciutat millor»

MÉS FOTOS
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 2)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 3)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 4)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 5)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 6)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 7)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 8)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 9)
Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal - (foto 10)

Jordi Mayor ha sigut reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2023-2027 celebrada aquest dissabte al migdia a l'Auditori Municipal.

El candidat socialista ha obtingut el vot favorable dels 14 regidors del PSPV-PSOE, mentre que Partit Popular i Vox han optat per votar als seus caps de llista, i el regidor de Compromís ha votat en blanc.

D'aquesta manera, Mayor seguirà quatre anys més al capdavant del municipi en la dotzena legislatura i el farà, tal com ha detallat en el seu discurs d'investidura, continuant amb el projecte de ciutat que van iniciar fa 8 anys «un projecte que es basa en tres eixos fonamentals: una Cullera sostenible, socialment justa i econòmicament forta».

En la seua intervenció, el reelegit alcalde ha manifestat que continuaran treballant incansablement per a afrontar qualsevol desafiament que se'ls presente «apostant una manera de governar on s'escolta la veu de totes aquelles persones que s'acosten a construir des del respecte i des del diàleg».

En aquest sentit Mayor ha assegurat que «qualsevol proposta que siga per a millorar la vida de les persones de Cullera i que ens faça avançar com a poble o que permeta superar dificultats, comptarà amb el recolzament sense fissures dels 14 regidors que formaran part del govern de Cullera. Propostes que acceptarem vinguen d'on vinguen i vinguen de qui vinguen. Perquè el nostre projecte és Cullera i això sempre estarà per damunt de tot».

Mayor ha demanat a més a tots els membres de la nova corporació municipal, que siguen «uns governants responsables, constructius» amb l'«únic objectiu de millorar la vida dels veïns i veïnes del nostre poble».

Projecte de ciutat

Durant els pròxims 4 anys, el govern municipal liderat per Jordi Mayor, continuarà impulsant un urbanisme que de prioritat a les persones per a continuar transformant Cullera en una ciutat sostenible, accessible i amable.

També treballaran per una «Cullera socialment justa, on cap persones es quede arrere» i per tindre «uns serveis socials potents».

En aquest sentit Mayor ha avançat que lluitaran perquè es faça realitat el Centre de Dia i el Centre integral de Serveis Socials en el barri del Raval; per a aconseguir reformar la residència municipal de la Tercera Edat, a més de l'ampliació de les seues places, i perquè no els lleven les ajudes als qui més ho necessiten.

L'educació, l'ampliació de l'escut social i la creació d'oportunitats per a la joventut i també per a les famílies amb ajudes com, per exemple, l'augment de Xec Bebé, que serà de 1.000 euros a partir del segon fill, formen part també del full de ruta traçat per Major per als pròxims anys.

El reelegit alcalde ha destacat a més un altre dels eixos fonamentals del seu govern i pel qual continuaran treballant en aquesta nova legislatura: una «Cullera econòmicament fort, amb un ajuntament sanejat, amb una economia al servei del creixement i de l'ocupació i amb un sector turístic potent en constant evolució i modernització, en pro de l'excel·lència turística».

Finalment, Mayor s'ha dirigit a la ciutadania assegurant que el seu govern «serà sempre un govern obert, que treballarà de la mà amb tots els sectors de la societat per a prendre les millors decisions amb un únic objectiu: continuar fent de Cullera, una ciutat millor» .

Pujar